Forældregruppe

Forældregruppe i Ulfborg

Kirkens Korshær og den lokale sognekirke går sammen om at skabe et nyt tilbud om forældregruppe i Sognehuset i Ulfborg.

Kirkens Korshær har med stor succes oprettet forældregrupper i både Holstebro og Herning, og vil nu føre den gode idé videre i de mindre bysamfund udenfor de større byer. Således også i Ulfborg og omegn. Forældregruppe er et nyt navn for det, der ellers hedder mødregruppe, men også udtryk for at det er et bredere tilbud, end blot til nybagte mødre. Målet er at skabe et rummeligt fællesskab, hvor der er plads til samtaler om stort og småt, der kan fylde for småbørnsfamilier, hvis tilværelse er præget af forskellige udfordringer. Samtalerne kan handle om søvn, amning, dagsrytme, sygdomme og hvad der skal ske efter endt barsel. Tilbuddet henvender sig især til familier, der savner et rummeligt og hyggeligt fællesskab at være en del af.

Tilbuddet er gratis og henvender sig til gravide og/eller borgere med småbørn op til 3 år i Ulfborg og de omkringliggende sogne, og der er heller ikke krav om medlemskab af Folkekirken.

Forældregruppen vil mødes på mandage i ulige uger kl. 9.30 – 11.30 i sognehuset i Ulfborg, Kirkevænget 2, og samværet ledes af Susan Viborg, pædagog ved Kirkens Korshær. Første mødegang efter sommerferien er den 2. august.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Susan Viborg, Kirkens Korshærs Familiearbejde på tlf. 21 43 57 61 eller sognemedhjælper i Ulfborg Sogn, Chamilla Østergaard, på mail cmfo@km.dk.