Koncert i Gørding Kirke

Torsdag den 11. august kl. 19.30

med Kjærs Klosterband v/ Carsten Kjær (guitar, banjo og sang), Bent Skourup (guitar, violin og sang) og Søren Christensen (harmonika og sang). 

Kjærs Klosterband består af tre musikere med en alsidig erfaring: Carsten Kjær (guitar, banjo og sang), Bent Skourup (guitar, violin og sang) og Søren Christensen (harmonika og sang). De har dyrket folkemusik - både dansk, svensk og irsk, har været fest- og værtshusmusikere og har på deres gamle dage også fattet interesse for kirkemusik. Carsten Kjær har trofast og stædigt holdt liv i La Porta Band, der i tidernes morgen blev dannet i Lemvig af Johnny Madsen. Bent Skourup har i en årrække været trofast medlem af samme band og tredjemanden - Søren Christensen - har lige så længe været fast sporadisk afløser samtidig med sit job som organist ved Gørding, Vemb og Bur Kirker.

De tre musikere har sammensat et program, som de finder passende til lejligheden, men man kan nok forvente en lidt anderledes kirkekoncert - krydret med skrøner fra det virkelige liv.

Der er fri entré og alle er velkomne!

 

Kjærs Klosterband